Tentje huren in Spanje op Camping die kindvriendelijk is camping. Zo makkelijk is het.

Wij wilden kamperen met de verwanten, maar wilden geen kampeertent aanschaffen. Dus ben ik met mijn vrouw achter de computer gedoken om eens rond te gaan kijken op het net wat er allemaal mogelijk was op dit terrein.

safaritent huren

Een tent vinden was ons doeleinde aangezien we niet het inzicht hadden dat we dit ieder jaar zouden gaan doen en dat we dan direct een dure tunneltent moesten aanschaffen die we mogelijkerwijs daarna nooit meer zouden benutten.

Het zou fijn zijn om ook gelijk een kompleet ingerichte tent te hebben, want de waarheid is dat wij geen ras kampeerders zijn maar gewoon een huisgezin die dit ook eens wil doen. Elk jaar duiken we met de familie in een vakantiepark en laten ons dan een paar weken verwennen. Maar dit jaar wilden we een kampeervakantie met een volledig ingerichte tunneltent. Want zeg nu zelf: een beetje gemak op je vakantie is toch wel prettig. Je werkt het gehele jaar hard met zijn allen, dus we behoren niet af te zien tijdens onze kampeervakantie. Een echte vakantietent die bestemd is voor een gezinsvakantie om te gaan genieten van rust, milieu, bos en strand. Want dat is wat we wilden.


We hadden het plan om dit ook in Spanje te gaan doen en vonden informatie over de luxe van licht reizen maar toch het gevoel van kamperen op deze webpagina. Ze beschikken beschikt over prachtige safaritenten en praktische tunneltenten. Deze worden verhuurd op camping Costa Brava. We werden meteen enthousiast toen we dit zagen en het was ook mogelijk om bijzettenten te krijgen, want we wisten nog niet precies wie van de familie mee zou gaan. Dus toch praktisch om te weten dat we op deze methode toch nog een beetje luxe konden hebben, maar toch ook lekker buiten in de natuur leven.
Costa Brava ligt in Catalonie en is een van de meest geliefde vakantieplekken in Spanje. Het is een fijne streek om met je familie door te brengen. Costa Brava betekent ruige, wilde kust. Het ruige, soms onherbergzame karakter van de kust met zijn vele onregelmatige rotsen heeft een enorme aantrekkingskracht. Onze rakkers zijn geheel bezeten van snorkelen en lees meer de oudste wil zelfs duiklessen gaan volgen. Nu het water is er vaak buitengewoon helder wat de streek bij uitstek geschikt maakt voor duikers. Dus bij hebben besloten om onze tunneltent te gaan huren voor een heerlijke kampeervakantie in Spanje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *